Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Dakbedekking

Van Stiphout Dakbeheer

Dakbedekking

Dakbedekking is er in vele soorten en maten. Het type dakbedekking dat het beste geschikt is voor uw woning, hangt af van een aantal factoren. Een dakdekker houdt rekening met het straatbeeld van de straat waarin uw huis staat, uw persoonlijke smaak is natuurlijk van belang en ook de eventuele eisen vanuit de gemeente moeten worden meegewogen. Maar de belangrijkste factoren voor het bepalen van uw dakbedekking is; uw dak. Platte daken vragen namelijk om een andere dakbedekking dan hellende daken en voor grote daken zijn de mogelijkheden anders dan voor kleine daken.

Om u een beeld te geven van de verschillende mogelijkheden, volgt hieronder een opsomming van de soorten dakbedekking die het meest door de dakdekkers van Van Stiphout Dakbeheer gebruikt worden.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking wordt vrijwel altijd gebruikt voor platte daken. Bitumen is een van oorsprong vloeibare stof die van nature voorkomt in de ruwe aardolie. Er komt veel kijken bij het plaatsen of vervangen van bitumen dakbedekking. Lees in onze blog: De kunst van een bitumen dakbedekking aanbrengen voor alle informatie hierover.

Dakbedekking repareren of vervangen

Indien uw dakbedekking zodanig is beschadigd dat er kans op lekkage ontstaat kunt u het beste een specialist inschakelen. Van Stiphout Dakbeheer adviseert u vrijblijvend over het repareren of vervangen van uw dakbedekking. Of dit nu gaan over een pannendak of bitumen dakbedekking maakt niet uit, wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakbedekking. Wanneer blijkt dat uw dakbedekking vervangen dient te worden maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Soms is vervangen niet nodig, dankzij reparatiewerkzaamheden kan uw dakbedekking dan weer jaren mee. Bij het adviseren houden wij rekening met wat voor u op de lange termijn het voordeligst is.

Dakpannen

Dakpannen zijn de meest bekende en gebruikte soort dakbedekking voor hellende daken. Er is een ruime keuze in soort, afmetingen en materialen. Meer informatie over dakpannen. 

Dakbedekking lekkage

Schade aan dakbedekking wordt soms pas ontdekt bij het ontstaan van een lekkage. Dit kunt u het beste voorkomen. Heeft u het idee dat er onderhoudswerkzaamheden nodig zijn aan uw dak? Neem contact op zodat wij een inspectie kunnen uitvoeren aan uw dakbedekking.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.