Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Daklekkage

Van Stiphout Dakbeheer

Daklekkage

Een daklekkage komt nooit gelegen. Wij begrijpen dat als geen ander en streven er dan ook naar om de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen. Niet alleen om de directe overlast in huis te stoppen, maar ook om ongewenste consequenties op de lange termijn tegen te gaan. Immers, een langdurige lekkage aan uw dak kan verstrekkende gevolgen hebben voor de dakconstructie. Door het vocht kan houtrot optreden, met aanzienlijke schade tot gevolg. Probeer dit te vermijden en schakel in het geval van een lekkend dak direct een specialist in.
Spoedservice Van Stiphout Dakbeheer is specialist in het opsporen en verhelpen van lekkages. Middels onze spoedservice proberen wij altijd binnen 24 uur een medewerker bij u langs te laten komen. Wij geven u vakkundig advies en voeren zo nodig in overleg met u meteen een noodreparatie uit. Daklekkage melden Indien u een daklekkage heeft geconstateerd, verzoeken wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.
daklekkage

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.