Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Stormschade

Van Stiphout Dakbeheer

Stormschade

Als u schade heeft opgelopen aan uw dak is dat ronduit vervelend. Van Stiphout Dakbeheer heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten dakreparaties. Wij brengen het probleem op uw dak in kaart en dragen graag bij aan de oplossing. Stormschade Storm is een veelvoorkomende veroorzaker van schade aan daken. Omgewaaide bomen of afgebroken takken kunnen aanzienlijke schade aan het dak toebrengen en u doet er goed aan om deze schade niet te laten verergeren. In het geval van een directe lekkage of duidelijk zichtbare beschadigingen zult u waarschijnlijk onmiddellijk actie ondernemen, maar ook wanneer er slechts enkele pannen van het dak zijn gewaaid is het verstandig om dit snel te laten verhelpen. Zodoende voorkomt u lekkages aan uw dak in een later stadium.
Informeer naar de mogelijkheden We maken van te voren duidelijke afspraken met u over de kosten waardoor u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Heeft uw huis stormschade opgelopen? Vraag direct een offerte aan. Na melding proberen wij binnen 24 uur een medewerker langs te laten komen om de schade op te nemen en indien mogelijk een spoedreparatie te maken.
stormschade

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.