Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Haard & schoorsteen

Van Stiphout Dakbeheer

Haard & schoorsteen

Een open haard of kachel is een verfraaiing van uw woning. En dat niet alleen; het zorgt voor een comfortabele woonsituatie in de doorgaans koude Nederlandse wintermaanden. Mits de haard, het rookkanaal en de schoorsteen op een goede manier zijn gebouwd en onderhouden natuurlijk. Gebreken aan deze onderdelen kunnen voor zeer vervelende en zelfs gevaarlijke situaties zorgen, zoals de kans op koolmonoxidevergiftiging. Laat een nieuwe haard of kachel dus altijd plaatsen door een deskundige specialist. Als u een open haard of kachel bezit, laat deze dan tijdig inspecteren. Dakbedekking Brabant biedt een groot aantal diensten op het gebied van haarden, kachels, rookkanalen en schoorstenen.

Schoorsteen vegen
Laat uw schoorsteen jaarlijks vegen om brandgevaar te voorkomen en om goed verzekerd te blijven tegen brandschade.

Open haarden bouw
Wij verzorgen het leveren en plaatsen van schouwen, openhaarden, gashaarden en houtkachels. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rookkanaal aanleggen
Het aanleggen van het juiste rookkanaal bij iedere kachel is een vak apart. Om brandgevaar en koolmonoxidevergiftiging te voorkomen, laat u uw rookkanaal aanleggen door een expert.

Schoorsteenkappen
Schoorsteenkappen hebben zowel een functionele als een esthetische werking. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Schoorsteeninspectie
U doet er verstandig aan om uw schoorsteen regelmatig te laten inspecteren. Een schoorsteen is namelijk onderhevig aan slijtage, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

Schoorsteenrenovatie
Vocht en vorst kunnen uw schoorsteen flink aantasten. Wanneer het voegwerk van uw schoorsteen is verweerd, kan een storm veel schade aanrichten.

Vogelnesten verwijderen
Het is vaak lastig om van te voren in te schatten hoeveel nesten er in het rookkanaal zijn gemaakt. Vaak bouwen vogels namelijk een nieuw nest bovenop een oud nest.

apartment_1280x851

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.