Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Pannendaken

Van Stiphout Dakbeheer

Pannendaken

Van Stiphout Dakbeheer mag zich na vele jaren ervaring specialist noemen in het vervangen van pannendaken. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Helaas kunnen dakpannen door neerslag en vorst gaan scheuren of poreus worden. Dit kan voor vervelende lekkages en verzakkingen zorgen. Daarom is het belangrijk uw dak tijdig te laten vervangen.

In de meeste gevallen is het mogelijk om alleen de dakpannen en panlatten te vervangen en eventueel een dampdoorlatende folie aan te brengen. Als er meer moet gebeuren of als u het dak wilt laten isoleren, zijn wij ook uw partner.

Ook voor (kleine) reparaties of (regelmatig) onderhoud van uw pannendak kunt u ons inschakelen. Een kleine klus voeren wij met net zo zorgvuldig uit als een groot project.

Wij bekijken en bespreken altijd eerst het werk met u en in onze (vrijblijvende) offerte houden we rekening met uw wensen en budget.

Van Stiphout Dakbeheer staat garant voor vakwerk en geeft 10 jaar garantie op zijn werkzaamheden!

pannendaken

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.