Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Nokvorst renovatie

Van Stiphout Dakbeheer

Nokvorsten vervangen

Welkom op Van Stiphout Dakbeheer Al meer dan 10 jaar uw nokvorsten reparatie specialist!
Nokvorsten zijn de speciale, halfronde dakpannen die je bovenop jouw schuine dak vindt. Ze sluiten de twee helften van een dakpannen dak af en zorgen dat het dak goed waterdicht is. Heb je last van lekkage bij het dak, dan kan het zijn dat de nokvorsten niet meer goed vast liggen of poreus zijn. Je kan de nokvorsten opnieuw vastzetten of vervangen ze als ze niet goed genoeg meer zijn.

Nokvorsten reparatie of Nokvorsten renovatie?
 Wanneer u niet zeker bent welke het beste is voor uw woning, kunt u beter contact met ons opnemen. Wij bieden dan de mogelijkheid om eventueel geheel vrijblijvend langs te komen voor een nokvorsten inspectie op maat.

Nokvorsten reparatie
Nokvorsten sluiten de twee dakhelften aan de bovenzijde van het dak af en zorgen ervoor dat er geen water je woning in komt. Als je last hebt van een lekkage aan het dak, kan het zijn dat de vorsten niet meer vast op de nok liggen. Bij oudere huizen zijn de vorsten meestal bevestigd met cement of specie. Dat wordt poreus in de loop der tijd, waardoor de vorsten los komen te liggen. Zijn de nokvorsten zelf nog goed, dan bent u er op tijd bij en is een reparatie voldoende om jouw dak weer waterdicht te maken.

Nokvorsten renovatie

Zijn de nokvorsten zelf ook aan vervanging toe, omdat ze broos, gebroken of gescheurd zijn, dan is het herstellen van de verbinding tussen vorst en dak niet genoeg. En Is het nodig om de nokvorsten geheel te vervangen.

stiphout-nokvorsten

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.