Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Dakspecialist nodig in Roosendaal?

Dakspecialist nodig in Roosendaal?

Alles in het centrum van Roosendaal doet denken aan de rijke industriële historie van deze spoorstad in West-Brabant. De typische arbeiderswijken die na de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd zouden zo op de Wereld Erfgoedlijst van UNESCO kunnen. Voor ons als dakdekker ligt er veel werk voor het onderhouden en renoveren van al die mooie karakteristieke pannendaken en platte daken. Gelukkig is dat nu juist één van de specialiteiten van Van Stiphout Dakbeheer.

Niks zo vervelend dan een lekkend dak

Pannendaken op oudere huizen hebben het vaak al veel jaren lang zwaar te verduren gehad. In weer en wind, bij extreme hitte of strenge vorst, onder een dik pak sneeuw of bij pittige regenbuien moet het dak van je huis bescherming bieden. Door slijtage, verwering en ouderdom kunnen dakpannen, kantpannen en nokvorsten echter losraken of van z’n plaats gaan. Zeker na een flinke storm kan daar sprake van zijn. Tijdens een dakinspectie kijken onze dakdekkers kritisch naar de algehele staat van het dak van uw woning. Op basis van onze bevindingen geven wij u een vrijblijvend advies voor de benodigde reparaties. Daarbij maken wij uiteraard ook meteen inzichtelijk wat dat gaat kosten. Pas nadat u onze offerte heeft goedgekeurd gaan wij aan de slag met het repareren van het dak van uw woning.

Dakdekker met een preventieve functie

Naast het vervangen of vastleggen van dakpannen, nokvorsten en kantpannen, kunt u bij ons als dakdekker voor de regio Roosendaal ook terecht voor het inspecteren en renoveren van uw schoorsteen. Denk hierbij aan het vervangen van poreus of loszittend voegwerk, het inspecteren van de loodslabben rondom de aansluiting van de schoorsteen op uw schuine dak en het controleren en reinigen van het rookkanaal. Een goed functionerende schoorsteen is heel belangrijk voor de veiligheid en uw wooncomfort. Bovendien ontstaan veel lekkages bij of rond de schoorsteen. Voorkom die narigheid en laat uw dak, schoorsteen of dakkapellen regelmatig door onze dakdekkers controleren.

Daklekkage snel boven water

Uiteraard zijn wij als dakdekker Roosendaal ook gespecialiseerd in het vervangen of repareren van platte daken. Wij zijn expert in het aanbrengen van bitumineuze of kunststof dakbedekking, het vervangen of repareren van dakgoten en hemelwaterafvoeren en de inspectie van platte daken. We kijken daarbij extra goed naar kritische punten, zoals de randafwerking en aansluitingen op lichtkoepels, doorvoeren voor de afvoer van de cv-ketel of boiler en de waterdichte verbinding met de hemelwaterafvoerpunten. Met de vertrouwde service van Van Stiphout Dakbeheer heb je een eventueel lek zo boven water.

Online zoeken op ‘Dakdekker Roosendaal’ is niet nodig. Klik hier voor meer informatie of maak meteen een afspraak. Van Stiphout Dakbeheer helpt u snel en vakkundig!

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Bekijk meer artikelen

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.