Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Gevelscheuren herstellen Helmond en omstreken!

Gevelscheuren herstellen Helmond en omstreken!

Scheuren in gevels, muren en wanden kom je overal tegen, zo ook in Helmond. Hoe die scheuren zijn ontstaan kunnen wij onderzoeken, maar als gevelscheurenreparateur richten wij ons toch vooral op het snel en zorgvuldig herstellen van gevelscheuren, zodat niemand er nog iets van ziet. En dat voor een vooraf afgesproken prijs op basis van een gespecificeerde offerte. Dus geen stress bij een scheur in de gevel, maar gewoon even contact opnemen met Van Stiphout Dakbeheer. Wij zijn dé specialist in gevelscheurrepartie Helmond en omstreken.

Gevelinspectie naar oorzaak en gevolg

De meeste gevelscheuren ontstaand door werking in de bodemlagen onder de fundatie. Door extreme droogte of langdurige verzadiging van de grond door hevige neerslag is de aardbodem feitelijk constant in beweging. Ook trillingen veroorzaakt door zware industrie of langsrazend verkeer kan voor gevelscheuren zorgen. Maar wij zien tijdens een gevelinspectie ook vaak dat er scheuren in de muren zitten bij grote kozijnen of schuifpuien. Op die plaatsen staat er extra druk op het metselwerk. Er zijn dus tal van oorzaken, maar in de meeste gevallen zijn de scheuren goed te repareren en is er geen sprake van een onveilige situatie en ernstige verzwakking van de draagconstructie en stevigheid van de muren. Dat inspecteren wij uiteraard zorgvuldig, alvorens wij u een passende offerte voor het vakkundig herstellen van gevelscheuren aanbieden.

Vakkundig herstellen van gevelscheuren

Op basis van onze bevindingen tijdens een gevelinspectie maken wij dus eerst een passende offerte. Deze nemen wij samen met u door. Pas nadat u onze offerte hebt goedgekeurd gaan we aan de slag met het repareren van de scheuren in uw gevel, buitenmuur of wand. Zit de scheur in het metselwerk dan beginnen we met het uithakken van de oude stenen en voegen. Voor het herstel gebruiken we nieuwe of gebruikte gevelstenen in de kleur die zo dicht mogelijk in de buurt komt van de rest van de gevel. Dat geldt ook voor de kleur van het nieuwe voegwerk.

Extra stabiliteit en flexibiliteit

Waar nodig gebruiken wij spiraalankers om de muur extra stabiliteit te geven. Voor kieren en naden langs bijvoorbeeld de kozijnen, vensterbanken of daklijsten passen wij een hoogwaardige flexibele kit toe die onder alle omstandigheden een goede homogene afdichting garandeert. Als wij als gevelscheurreparatie Helmond ons werk hebben gedaan, dan zijn alle scheuren in uw gevels, buitenmuren en wanden als sneeuw voor de zon verdwenen.

Allround dakdekker én gevelspecialist Helmond

Naast gevelreparatie kunt u bij ons ook terecht voor dakinspectie, daklekkage, schoorsteenonderhoud, het vervangen van nokvorsten, dakgootonderhoud, het aanbrengen of vervangen van dakbedekking en het onderhoud aan uw dakkapellen. Geef uw woning de aandacht die nodig is om er jarenlang zorgeloos in te wonen. Neem voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies contact met ons op.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Bekijk meer artikelen

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.