Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Gevelscheuren repareren Waalwijk en omstreken!

Gevelscheuren repareren Waalwijk en omstreken!

Woon je in Waalwijk en ontdek je een scheur in de gevel van je woning? Dan kun je natuurlijk eerst gaan bedenken hoe die scheur is ontstaan of hoe je die scheur kunt herstellen? Veel slimmer is het echter om dan direct contact op te nemen met Van Stiphout Dakbeheer, de specialist in gevelscheurreparatie voor Waalwijk en omstreken. Dan krijg je niet alleen een antwoord op je vragen, maar ook meteen een passende offerte voor het onzichtbaar wegwerken van gevelscheuren.

Gevelinspectie naar oorzaak en gevolg

De ondergrond onder de fundatie van woningen werkt en dat kan invloed hebben op de constructie van huizen. Je hoort bouwkundigen daarom vaak zeggen dat een woning zich naar verloop van tijd zet. Met de werking van de aardbodem is bij de bouw, de constructieberekening en het maken van de fundering natuurlijk rekening gehouden. Maar daarmee valt nooit helemaal uit te sluiten dat er geen scheuren in de gevels van de woning, garage of aanbouw kunnen ontstaan. Dat zien we bijvoorbeeld ook vaak bij muren waarin grote kozijnen of schuifpuien zitten. Op die gevels komt extra druk te staan en dat kan op de duur voor 1 of meerdere scheuren zorgen. Maar ook zwaar verkeer wat langs dendert kan zeker in grote en drukke steden zoals Waalwijk voor gevelscheuren zorgen. Tijdens een gevelinspectie kijken wij daarom eerst naar de oorzaak en wat precies de gevolgen zijn. Pas daarna weten wij wat de beste methode is om de gevelscheur(en) te repareren.

Vakkundige gevelreparatie in Waalwijk

Op basis van onze bevindingen tijdens een gevelinspectie maken wij een passende offerte. Deze nemen wij samen met u door. Pas nadat u onze offerte hebt goedgekeurd gaan we aan de slag met het repareren van de scheuren in uw gevel, buitenmuur of wand. Zit de scheur in het metselwerk dan beginnen we met het uithakken van de oude stenen en voegen. Voor het herstel gebruiken we nieuwe of gebruikte gevelstenen in de kleur die zo dicht mogelijk in de buurt komt van de rest van de gevel. Dat geldt ook voor de kleur van het nieuwe voegwerk.

Extra stabiliteit en flexibiliteit

Waar nodig gebruiken wij spiraalankers om de muur extra stabiliteit te geven. Voor kieren en naden langs bijvoorbeeld de kozijnen, vensterbanken of daklijsten passen wij een hoogwaardige flexibele kit toe die onder alle omstandigheden een goede homogene afdichting garandeert. Als wij als gevelscheurreparatie Waalwijk ons werk hebben gedaan, dan zijn alle scheuren in uw gevels, buitenmuren en wanden als sneeuw voor de zon verdwenen.

Allround dakdekker én gevelspecialist Waalwijk

Naast gevelreparatie kunt u bij ons ook terecht voor dakinspectie, daklekkage, schoorsteenonderhoud, het vervangen van nokvorsten, dakgootonderhoud, het aanbrengen of vervangen van dakbedekking en het onderhoud aan uw dakkapellen. Geef uw woning de aandacht die nodig is om er zorgeloos in te wonen. Neem voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies contact met ons op.

 

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Bekijk meer artikelen

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.