Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Gevelscheuren

Heeft u last van scheuren in uw gevel?

Gevelscheuren

De oorzaak van scheurvorming kan heel verschillend zijn. Een verzakkende fundering is een veel voorkomende oorzaak, maar ook een te hoge belasting boven een raam of te weinig ruimte voor het metselwerk om te kunnen uitzetten en krimpen, kan leiden tot scheuren. Roestend ijzer in de gevel kan eveneens leiden tot ernstige scheurvorming. Meestal is er niet één, maar een combinatie van verschillende oorzaken die leiden tot scheurvorming. Van Stiphout inspecteert de schade en kan hierop een passende offerte opmaken voor het herstellen van de scheuren in uw gevel, buitenmuur of wand.

Weet u niet precies hoe de schade in uw muur is ontstaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen de schade beoordelen door onze specialisten.

Als we de oorzaak hebben gevonden, kunnen we gaan beginnen met de scheur in het metselwerk onzichtbaar voor u weg te werken. Wanneer de scheur in het metselwerk zit, beginnen we met het uithakken van de oude stenen en voegen we de scheur aan. Daarna metselen we zo goed mogelijk nieuwe of de oude stenen terug.

Houdt er wel rekening mee dat de plek van de schade bijna altijd nog goed zichtbaar direct na de reparatie. Na enige tijd zal de reparatie vervagen en ziet u er bijna niets meer van.

Indien het nodig is zullen wij ook de muur niet alleen repareren, maar ook versterken op bepaalde punten om het metselwerk extra stevigheid te geven en andere gevel scheuren te voorkomen.

gevelscheur

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.