Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Bitumen dakbedekking (Dakleer)

Van Stiphout Dakbeheer is vakkundig in het vervangen en repareren van bitumen dakbedekking. Bitumen dakbedekking (ook dakleer genoemd) is een ideale oplossing voor een plat dak. Het is namelijk zeer duurzaam en en gaat vaak tientallen jaren mee. Het aanbrengen van bitumen dakbedekking is geen eenvoudige klus. Fouten bij het aanbrengen kunnen namelijk resulteren in hardnekkige lekkages. Daarom zetten wij enkel onze gespecialiseerde vakmensen in als het gaat om een klus met bitumen dakbedekking. 

Bitumen reparatie 

Indien er lekkage of schade is ontstaan aan uw bitumen dakbedekking kunt u hier het beste snel een dakdekkersbedrijf zoals Van Stiphout Dakbeheer voor inschakelen. Voor we bij u aan de slag gaan geven we altijd een prijsopgave op zodat u geen onverwachte kosten heeft. Wanneer wij een inspectie uitvoeren kijken wij altijd of het repareren van uw bitumen mogelijk is. Wij gaan altijd voor een duurzame oplossing waarmee u op de lange termijn een hoop geld kunt besparen. Bitumen dakbedekking repareren is vakkundig werk dat grote invloed heeft op de duurzaamheid van een woning of pand.

Vraag direct uw gratis dakinspectie aan.

Bitumen vervangen

Middels goed onderhoud kan de levensduur van bitumen dakbedekking flink worden verlengd. Denkt u dat uw dak toe is aan een nieuwe laag bitumen dakbedekking? Wij zullen eerst een inspectie uitvoeren om te bepalen of dit voor u de beste keuze is. Uiteindelijk zullen we, in overleg met u, een advies uitbrengen waarbij we rekening houden met de voordeligste keuze voor op de lange termijn. Wanneer reparatie niet mogelijk is of vervangen op de lange termijn voordeliger is maken wij vooraf een prijsopgave. Bij akkoord gaan wij aan de slag met het vervangen van uw versleten dakbedekking. Na de werkzaamheden krijgt u van ons een garantiebewijs. Dit bewijs is 10 jaar geldig. Lees onze klantervaringen of neem contact op bij vragen.