Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Dakgoot reparatie

Van Stiphout Dakbeheer

Dakgoot onderhoud

Is uw dakgoot aan onderhoud toe? Wanneer uw dakgoot gaat lekken kan er een lekkage ontstaan. Het is daarom aan te raden snel onderhoud te laten uitvoeren aan uw dakgoot. Bij Van Stiphout Dakbeheer hebben wij experts in huis die uw dakgootproblemen snel en vakkundig kunnen oplossen. Wanneer wij een dakgootinspectie uitvoeren kijken wij altijd of het repareren van uw dakgoot mogelijk is. Wij gaan altijd voor een duurzame oplossing waarmee u op de lange termijn een hoop geld kunt besparen. 

Dakgoot laten vervangen

Wanneer na inspectie blijkt dat een deel of uw hele dakgoot moet worden vervangen zullen wij eerst een offerte maken zodat u op de hoogte bent van de prijs. Het kan voorkomen dat er maar een gedeelte van de dakgoot vernieuwd hoeft te worden. 

Dakgoot laten reinigen

Voorkomen is altijd beter dan repareren. Door regelmatig uw dakgoot te laten reinigen kunt u lekkages en dakgootschade voorkomen. Zorg ervoor dat uw dakgootaltijd bladvrij is zodat het water goed weg kan stromen. Indien u vermoedt dat uw dakgoot moet worden gereinigd kunt u ons dakdekkersbedrijf inschakelen. Wanneer uw dakgoot verstopt raakt kan een lekkage snel ontstaan. Woont u in een omgeving met veel bomen? Plan dan vast een jaarlijkse reiniging bij ons in.

Dakgoot laten repareren

Indien het mogelijk is om de dakgoot te repareren in plaats van vervangen zullen we hier meestal voor kiezen. Wij zorgen ervoor dat u van te voren op de hoogte bent van de kosten. Bij ons heeft u daarom nooit onverwachte kosten als u een dakgoot laat repareren. De dakdekkers van Van Stiphout Dakbeheer zijn snel ter plaatse en hebben het juiste materiaal bij om uw dakgoot te herstellen. Heeft u voor of tijdens de klus nog vragen? Dat is geen probleem! Onze experts beantwoorden graag uw vragen over uw dakgootreparatie. 

stiphout-dakgoot

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.