Klanten geven ons een 4,5 / 5
4.5/5
Klanten geven ons een 4,5 / 5
4.5/5

EPDM dakbedekking

Van Stiphout Dakbeheer

EPDM dakbedekking laten leggen

EPDM is ideaal materiaal voor dakbedekking. Het wordt geheel op maat gemaakt waardoor je een strakke afwerking krijgt zonder naden. Dankzij de lange levensduur kiezen veel mensen ervoor EPDM te laten leggen. 

De voordelen van EPDM plaatsen

Na het plaatsen van EPDM dakbedekking kun je gewoon op het dak blijven lopen. Het materiaal is erg sterk, UV-bestendig en heeft bijna geen onderhoud nodig. Na het plaatsen van EPDM kun je jarenlang zorgeloos van je nieuwe dakbedekking genieten. De levensduur is gemiddeld 40 tot 50 jaar maar dit kan ook veel langer zijn. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor groendaken. EPDM is een geschikte ondergrond voor een groendak. 

EPDM reparatie

Indien er toch een scheurtje of gat is ontstaan aan uw EPDM dakbedekking kunnen wij dit repareren. Heeft u door ons EPDM laten plaatsen en valt de schade binnen de garantie? Dan komen wij dit kosteloos repareren. Indien een ander bedrijf uw EPDM heeft gelegd zullen wij u vooraf een prijsinschatting geven. Op die manier heeft u niet te maken met onverwachte kosten.

EPDM bij Van Stiphout Dakbeheer

Heeft u vragen over het plaatsen van EPDM op uw dak? Wij geven u graag advies over de beste keuze op het gebied van dakbedekking. Uiteraard is een offerte geheel vrijblijvend en bent u voor wij aan de slag gaan op de hoogte van de kosten. Bel 085 060 48 52 of mail naar dakbeheer-stiphout@outlook.com voor direct contact. Een offerte vraagt u makkelijk aan via onderstaand formulier.

dabedekking

Spoedreparatie

Spoedreparatie komt steeds vaker voor. Van Stiphout Dakbeheer is zeer snel ter plaatse om uw dak te repareren!

Bekend van TV

Van Stiphout Dakbeheer is bekend van televisie in verschillende programma’s van en

24-uurs service

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar!

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.