Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Dakonderhoud of daklekkage in Sint-Michielsgestel?

Dakonderhoud of daklekkage in Sint-Michielsgestel?

Het leven is mooi in ons Brabantse land, het land waar mijn wieg heeft gestaan. Deze tekst uit een bekend liedje is zeker van toepassing op Sint-Michielsgestel. Het lijkt of de tijd in deze gemeente in de Meierij hier en daar stil heeft gestaan. Veel karakteristieke oude woningen herinneren aan de tijd van vroeger, maar ook in de nieuwere wijken in dit deel van Noord-Brabant is het rustig, groen en landelijk wonen. Dat comfort wordt versterkt als je voor het inspecteren, onderhouden en repareren van pannendaken en platte daken altijd op de service van Van Stiphout Dakbeheer kunt vertrouwen. Wij zijn dé dakdekker voor Sint-Michielsgestel en omstreken.
dakgoot-vervangen

Allround dakdekker

Het werk van dakdekker Sint-Michielsgestel bestaat feitelijk uit drie onderdelen. Wij voeren dakinspecties uit, wij repareren schuine en platte daken en wij verzorgen ook al het onderhoud aan pannendaken en platte daken. Onder deze werkzaamheden valt ook dakgootonderhoud, schoorsteenrenovatie, gevelonderhoud en het herstellen van stormschade en daklekkage. Voor dit brede dienstenpakket kunt u dus op één vertrouwd adres terecht. Het mooie is dat wij ook uit Brabant komen, de streek en de mensen kennen en altijd snel kunnen schakelen.

Preventief dakonderhoud

Wij brengen door het uitvoeren van grondige inspecties van schuine en platte daken eventuele mankementen al in een vroegtijdig stadium in kaart. Denk aan losliggende of kapotte dakpannen of nokvorsten, poreus voegwerk of kapot lood bij schoorstenen of langs dakkapellen of dakgoten die vol vuil of bladeren zitten of die eigenlijk aan vervanging toe zijn. Bij het inspecteren van platte daken gaat onze aandacht natuurlijk vooral uit naar de staat waarin de bitumineuze of kunststof dakbedekking verkeert. Is dat nog netjes heel, laten de naden hier of daar niet los? Maar ook de hemelwaterafvoeren en daktrimmen langs de randen van een plat dak onderwerpen wij aan een kritische inspectie. Al onze bevindingen maken wij voor u inzichtelijk en waar nodig krijgt u uiteraard meteen de aanbevelingen voor preventief onderhoud of de echt noodzakelijke reparaties. Natuurlijk maken wij voor deze werkzaamheden graag een passende offerte en pas als u daarmee akkoord gaat, gaan we voor u aan de slag. Al het materiaal wordt op dat moment besteld en het werk wordt zo spoedig mogelijk en tegen de afgesproken prijs door onze ervaren dakdekkers uitgevoerd.

Spoedreparaties bij daklekkage en stormschade

Dit is natuurlijk hoe het er in de ideale wereld aan toegaat. Wij worden als allround dakdekker Sint-Michielsgestel immers niet altijd al in een vroegtijdig stadium voor dakinspecties en preventief dakonderhoud uitgenodigd. Zeker zo vaak bellen mensen ons in paniek op omdat er sprake is van een lekkend dak, stormschade of scheuren in de buitengevels. Ook in dit soort vervelende situaties schieten wij te hulp. Wij proberen in eerste instantie de schade zo goed mogelijk vast te leggen, zodat u dit door kunt spelen naar uw verzekering. Maar om verdere schade te voorkomen gaan onze experts natuurlijk ook direct over tot het uitvoeren van een noodreparatie of waar mogelijk van een definitieve oplossing van het probleem. Dus of het nu gaat om de daken van oude of nieuwere woningen, schuren en garages en voor zowel preventief onderhoud of spoedreparaties; dakdekker Sint-Michielsgestel zorgt dat het snel en vakkundig wordt geregeld.

Online zoeken op ‘Dakdekker Sint-Michielsgestel’ is niet nodig. Klik hier voor meer informatie of maak meteen een afspraak. Van Stiphout Dakbeheer helpt u snel en vakkundig!

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Bekijk meer artikelen

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.