Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Dakkapel reparatie en onderhoud

Van Stiphout Dakbeheer

Dakkapel reparatie

Uw dakkapel kan als gevolg van achterstallig onderhoud of slecht weer zoals harde regenval of een storm beschadigd raken. Dakkapel schade kan vervelende gevolgen hebben, denk daarbij aan lekkage of waterschade. Daarom is regelmatig onderhoud heel belangrijk. Hiermee kunt u de kans op blijvende schade of lekkages voorkomen. Is er bij u schade ontstaan aan een dakkapel? Schakel ons dakdekkersbedrijf in om uw dakkapel te repareren. 

De kosten van een dakkapel reparatie zijn afhankelijk van het type schade. Wij geven u graag vooraf een overzicht van de kosten. Op die manier heeft u nooit last van onverwachte kosten. Bent u benieuwd naar onze prijzen voor het renoveren of repareren van uw dakkapel? Vraag dan een offerte aan zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen met een dakkapel reparatie of renovatie. 

Weet u niet zeker of uw dakkapel gerepareerd kan worden? Misschien denkt u al aan het vervangen van een dakkapel. De kosten hiervan liggen vaak een stuk hoger dan het herstellen van uw huidige dakkapel. Wij voeren daarom graag een inspectie uit om te kijken of dakkapel reparatie mogelijk is, en wat de kosten hiervan zijn.

Dakkapel lekkage verhelpen

Een lekkage aan uw dakkapel kan op diverse plekken ontstaan. Bijvoorbeeld aan kozijnen, de pannenkap of dakbedekking. Als u merkt dat er een lekkage is ontstaan is het belangrijk om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen om de lekkage op te sporen en te verhelpen. De dakdekkers van Van Stiphout kunnen dit voor u uit handen nemen. Wij voeren eerst een inspectie uit om de lekkage op te sporen. We maken dan ook een offerte zodat u niet te maken heeft met onverwachte kosten.

Dakkapel onderhoud

Om lekkage aan uw dakkapel te voorkomen is het verstandig om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Hierdoor verlengt u meteen de levensduur van uw dakkapel. Voor de kleine onderhoudsbeurten hoeft u geen dakdekkersbedrijf in te schakelen. U kunt zelf regelmatig het materiaal en ventilatieroosters schoonmaken. Een grootschalige onderhoudsbeurt bestaat uit het controleren van de dakbedekking, het vervangen van dakpannen en inspecteren van waterafvoer. Door eens in de 5 jaar een dergelijke onderhoudsbeurt te laten uitvoeren verlengt u de levensduur van uw dakkapel aanzienlijk. Hiermee kunt u op de lange termijn een hoop geld besparen. Onze ervaren dakdekkers adviseren u graag onder uw dakkapel onderhoud.

 

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Diensten

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.