Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Dakinspectie laten uitvoeren in Budel

Dakinspectie laten uitvoeren in Budel

De gemeente Cranendonck ligt aan de A2 tussen Eindhoven en Weert en is ontstaan op 1 januari 1997 door samenvoeging van Budel en Maarheeze. De kernen Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk vormen sindsdien samen de gemeente Cranendonck. Voor het inspecteren, repareren en onderhouden van alle platte en schuine daken in Budel en omstreken kunt u altijd op de expertise en snelle service van Van Stiphout Dakbeheer rekenen. Wij zijn dé allround dakdekker voor de gemeente Cranendonck.

Dakinspectie is een nuttige investering

Nog te vaak worden wij als allround dakdekker voor de regio Steenbergen pas ingeschakeld als het eigenlijk al te laat is. Er is dan al sprake van (aanzienlijke) schade door lekkage aan een pannendak of plat dak. Of er is stormschade waarbij nokvorsten of dakpannen zijn losgeraakt. Al deze problemen komen bij een dakinspectie aan het licht en kunnen dus ook al, voor het te laat is, door onze dakspecialisten worden opgelost. Bij de periodieke inspectie van de schuine en platte daken van uw woning, garage, schuur of aanbouw, nemen wij alle kritische punten goed onder de loep.

Zo kijken we of er geen dakpannen kapot zijn of losliggen en dat doen we ook met de nokvorsten, kantpannen en het lood langs de randen van het dak bij de schoorsteen of dakkapellen. Tevens kijken wij ook meteen naar de staat van de dakgoten en hemelwaterafvoeren en bij platte daken wordt uiteraard de bitumineuze of kunststof dakbedekking grondig gecontroleerd. Kortom, zo’n dakinspectie is een hele nuttige investering. Wij rapporteren onze bevindingen en geven advies over de aan te bevelen reparaties. Voor die werkzaamheden maken wij uiteraard ook meteen een gespecificeerde offerte. Pas als u daar akkoord op hebt gegeven gaan wij het werk inplannen en uitvoeren.

Dakdekker in complete dakrenovaties

Naast het inspecteren en repareren van schuine en platte daken zijn wij als dakdekker Steenbergen ook gespecialiseerd in complete dakrenovaties. Het dak van uw huis, garage, schuur of aanbouw ziet er na zo’n grondige renovatie weer als nieuw uit en kan er weer jaren tegen. Zeker voor oudere woningen die verduurzaamd worden, neemt men ons vaak in de arm voor het renoveren van pannendaken, schoorstenen, platte daken en het vervangen van oude dakgoten. Als allround dakdekker Steenbergen regelen wij dat allemaal op een gedegen manier.

Online zoeken op ‘Dakdekker Steenbergen’ is niet nodig. Klik hier voor meer informatie of maak meteen een afspraak. Van Stiphout Dakbeheer helpt u snel en vakkundig!

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Bekijk meer artikelen

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.