Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5

Dakpannen vervangen in Leuven

Locaties 

Dakpannen vervangen in Leuven

Van Stiphout Dakbeheer in Leuven is snel ter plaatse bij lekkages
Van Stiphout Dakbeheer kan in Leuven snel ter plaatse zijn. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk als u met een lekkage op uw dak te maken krijgt. Bij iedere soort lekkage moet snel ingegrepen worden omdat u anders met waterschade te maken krijgt. Ook in het geval van een daklekkage moet u zo snel mogelijk een dakdekker in Leuven inschakelen.

De diensten van Van Stiphout Dakbeheer in Leuven
Het verhelpen van lekkages op daken van woningen, schuren en bedrijfspanden is een belangrijke dienst die Van Stiphout Dakbeheer in Leuven kan vervullen. Van Stiphout Dakbeheer biedt echter nog veel meer diensten aan die te maken hebben met het in goede staat houden van uw dak. Het plaatsen van dakbedekking, dakinspectie, daklekkage, stormschade en haard & schoorsteen werkzaamheden. Van Stiphout Dakbeheer in Leuven heeft de ervaring en expertise om alle soorten dak werkzaamheden uit te voeren.

Onderhouden, repareren en vernieuwen van daken
Als u dak niet in goede staat is dan kan Van Stiphout Dakbeheer in Leuven u hierbij helpen. Ten eerste kan de vakman met dak onderhoud de staat van uw dak controleren. Wanneer er tijdens het onderhouden gebreken aan worden getroffen dan kan Van Stiphout Dakbeheer in Leuven ook het dak repareren. Is het dak in zo’n slechte staat dat repareren onbegonnen werk is dan is het dak vernieuwen de enige optie en ook hierbij kan Van Stiphout Dakbeheer u van dienst zijn.

Dakdekker in Leuven nodig? – Bel ons (085) 060 48 52

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.