Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Dakinspectie? Uw dakdekker in Oss!

Dakinspectie? Uw dakdekker in Oss!

Van Stiphout Dakbeheer is dé specialist in het realiseren van nieuwe platte en hellende daken, dakrenovatie en dakinspectie. Zoekt u een dakdekker in de regio Oss? Neem dan direct contact met ons op. Bij ons kunt u ook terecht voor het vernieuwen of repareren van dakgoten, het vervangen van nokvorsten en schoorsteenrenovatie. Dat is wat je noemt ‘alles-onder-een-dak’.

Allround dakspecialist regio Oss

Als dakdekker in Oss werken wij afwisselend aan platte en schuine daken van moderne nieuwbouwwoningen en van statige en authentieke oudere huizen. Als allround dakspecialist schakelen wij snel van de ene naar de andere opdracht. Of het nu gaat om het vakkundig verhelpen van een vervelende daklekkage of lekkende dakgoot of om het vervangen van kapotte dakpannen of gescheurde nokvorsten, bel Van Stiphout Dakbeheer en wij zorgen ervoor dat het in orde komt.

Dak vernieuwen of repareren

De term dakdekker Oss geeft al aan dat wij trots zijn op ons werk. Zo zijn wij bijvoorbeeld al jarenlang gespecialiseerd in het aanbrengen of vervangen van bitumineuze dakbedekking op platte daken. Een andere specialiteit is het vervangen van nokvorsten. Ook dat is een vak apart. Hetzelfde geldt overigens voor het inspecteren en renoveren van schoorstenen. Dan gaat het bijvoorbeeld om het herstellen van oud en poreus voegwerk of het vervangen van kapotte loodslabben bij de aansluiting op het dak.

Periodieke dakinspectie voorkomt narigheid

Wij komen als dakdekker in Oss en omstreken direct in actie als wij gebeld worden voor problemen aan platte en schuine daken. Veel slimmer is het echter om die problemen voor te zijn. Dat kan door Van Stiphout Dakbeheer in te schakelen voor een periodieke dakinspectie. Daarbij nemen wij het dak van uw woning, schuur, garage, bijkeuken of serre kritisch onder de loep. Zijn er geen dakpannen gescheurd  of verschoven, liggen de nokvorsten en kantpannen nog goed vast en op zijn plaats?

Schoorsteeninspectie en -reparatie

Heeft uw huis een schoorsteen, dan onderwerpen wij ook die uiteraard aan een uitgebreide inspectie. Wat ook geldt voor de dakgoten en hemelwaterafvoeren. Bij platte daken kijken wij bij zo’n dakinspectie vooral naar de conditie van de bitumen dakbedekking en of deze overal nog goed op zijn plaats en naadloos vastligt. Na zo’n uitgebreide inspectie leggen wij onze bevindingen aan u voor en desgewenst maken wij een passende offerte voor het noodzakelijk onderhoud of het repareren van uw dak en/of schoorsteen.

Online zoeken op ‘Dakdekker Oss’ is niet nodig. Klik hier voor meer informatie of maak meteen een afspraak. Van Stiphout Dakbeheer helpt u snel en vakkundig!

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Bekijk meer artikelen

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.