Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Klanten geven ons een 4,6 / 5
4.6/5
Dakdekker of dakinspectie in Uden nodig?

Dakdekker of dakinspectie in Uden nodig?

De plaatsen Uden, Schaijk, Zeeland, Volkel, Odiliapeel en Reek vormen samen de gemeente Maashorst. Deze nog jonge gemeente telt bijna 60.000 inwoners en al deze mensen hebben uiteraard een dak boven hun hoofd. Van Stiphout Dakbeheer zorgt er als dé dakdekker voor Uden en omstreken voor dat alle schuine en platte daken in een goede conditie verkeren.

Dakinspectie: een nuttige investering

Bij een dakdekker denken veel mensen dat je die pas in de arm neemt als er iets loos is met het pannendak of platte dak van huizen, garages, schuren of aanbouwen. Dat is echter een misvatting. Wij zorgen er met een grondige dakinspectie immers voor dat veel onheil wordt voorkomen. Denk aan losliggende dakpannen of nokvorsten, poreus of loszittend voegwerk aan de schoorsteen, kapot of loszittend lood, scheuren of losse naden van de dakbedekking of kapotte of verstopte dakgoten en hemelwaterafvoeren. Op al deze kritische punten wordt uw schuine en/of platte dak tijdens een dakinspectie gecontroleerd. U ontvangt van ons een lijstje met onze bevindingen en eventuele aanbevelingen voor onderhoud en reparatie. Als dat aan de orde is maken wij daar uiteraard ook graag meteen een passende offerte voor. Pas als u daarmee akkoord gaat worden de werkzaamheden door ons ingepland en zo spoedig mogelijk voor de overeengekomen prijs uitgevoerd. Dat is de service waar wij als dakdekker Uden en omstreken voor staan.

Nokvorsten, voeg- en loodwerk

Zoals reeds benoemd verdienen bepaalde aspecten van ons als allround dakdekker altijd speciale aandacht. Vaak zien wij dat losliggende of kapotte nokvorsten het begin zijn van veel ellende. De nokvorsten omsluiten immers de rijen dakpannen die op de punt van het dak op elkaar aansluiten. Als deze wind- en waterdichte omsluiting niet meer intact is zal het dak onherroepelijk gaan lekke. Tevens bestaat de kans dat de wind vrij spel heeft en de dakpannen van het dak waaien. Vandaar dat het regelmatig inspecteren en onderhouden van de nokvorsten essentieel is. Datzelfde geldt overigens voor het controleren en waar nodig herstellen van het voegwerk van de schoorsteen en de loodslabben die langs dakramen, dakkapellen en schoorstenen voor een wind- en waterdichte verbinding zorgen.

Bitumineuze of kunststof dakbedekking

Natuurlijk beperken wij ons als dakdekker niet alleen tot het inspecteren en repareren van pannendaken. Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen en repareren van bitumineuze en kunststof dakbedekking op platte daken. Daarbij nemen wij uiteraard ook de complete afwerking van platte daken, inclusief daktrimmen, hemelwaterafvoeren en dakgoten, voor onze rekening.

Online zoeken op ‘Dakdekker Uden (Maashorst)’ is niet nodig. Klik hier voor meer informatie of maak meteen een afspraak. Van Stiphout Dakbeheer helpt u snel en vakkundig!

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Met meer dan 25 jaar werkervaring zijn wij de specialist op het gebied van daken.

Bekijk meer artikelen

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.

24-uurs service!

Of het nu gaat om losse dakbedekking, kapotte dakpannen of daklekkage. Van Stiphout Dakbeheer staat voor u klaar! Neem meteen contact met ons op.